More

    TAG

    Т.А.„Турист“ Битола

    Т.А.„Турист“ Битола ве носи на СВЕТСКО ПРВЕНСТВО ВО РАКОМЕТ 2023 – Краков, Полска

    СВЕТСКО ПРВЕНСТВО ВО РАКОМЕТ 2023 - Краков, Полска, од 12.01 до 18.01.2023! ПРОМО ЦЕНА од 299€ на лице до 25.11.2022 Ги поддржуваме нашите ракометари во уште...

    Latest news