More

    TAG

    Само вакцинираните Македонци можат да влезат во овие земји

    Само вакцинираните Македонци можат да влезат во овие земји

    Министерството за надворешни работи информира дека со новите ковид протоколи во Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска, целосно вакцинираните лица, согласно утврдените...

    Latest news