More

    TAG

    Салма Хајек на модна ревија со нејзината ќерка

    Салма Хајек на модна ревија со нејзината ќерка

    Актерката имаше ќерка во брак со модниот милијардер Франсоа-Анри Пино, кој има уште три деца од претходната врска. Популарната актерка Салма Хаек важи за голем...

    Latest news