More

    TAG

    Прво анализа па одлука што со храната

    Прво анализа па одлука што со храната

    Владата ќе прави анализа за цените на овошјето и на зеленчукот и врз основа на тоа ќе донесе одлука дали ќе ја продолжи мерката...

    Latest news