More

    TAG

    Пригожин распали по руските власти по нападот со дронови врз Москва

    Пригожин распали по руските власти по нападот со дронови врз Москва

    „Смрдливи бедници, што правите? Шупци! Ги вадите газовите од канцеларијата во која сте ставени да ја браните оваа држава. Вие сте министерство за одбрана...

    Latest news