More

    TAG

    преговори со ЕУ

    Собранието ќе донесе одлука дали ќе ги отпочнеме преговорите со ЕУ

    Собранието ќе донесе одлука дали ќе ги отпочнеме преговорите со ЕУ и ќе донесе заклучоци откако Владата до пратениците ќе го достави европскиот предлог,...

    Latest news