More

    TAG

    Почина фронтменот на групата „Булдожер“

    Почина фронтменот на групата „Булдожер“

    Легендарниот словенечки музичар, уметник и активист Марко Брецељ почина на 71 година. Брецељ беше активен на уметничката сцена речиси половина век, прво како основач, фронтмен и текстописец...

    Latest news