More

    TAG

    Почина актерот и основач на Меѓународниот фестивал за пантомима и физички театар (ПАНФИЗ)

    Почина актерот и основач на Меѓународниот фестивал за пантомима и физички театар (ПАНФИЗ), Трајче Ѓоргиев

    Почина актерот и основач на Меѓународниот фестивал за пантомима и физички театар (ПАНФИЗ), Трајче Ѓоргиев. Ѓоргиев дипломирал на Факултетот за драмски уметности во Скопје, на...

    Latest news