More

    TAG

    одекнуваат сирените и улиците се полни со луѓе!

    Паника во Абу Даби, одекнуваат сирените и улиците се полни со луѓе!

    Две силни експлозии вечерва или околу 8.45 часот по средноевропско време го потресоа Абу Даби. Во градот полн со луѓе се слушнаа детонации. Бројни полициски...

    Latest news