More

    TAG

    Македонската амбасада во Тирана објави броеви за итни случаи

    Македонската амбасада во Тирана објави броеви за итни случаи

    Пред почетокот на главната туристичка сезона во Албанија, а имајќи го предвид фактот дека голем број македонски граѓани летуваат на тамошното крајбрежје, Македонската амбасада...

    Latest news