More

    TAG

    Израелците убиле седум хуманитарци

    Израелците убиле седум хуманитарци, добротворната организација WCK повикува на независна истрага

    Добротворната организација World Central Kitchen (WCK) соопшти дека повикува на „независна истрага за нападите на израелските одбранбени сили (IDF) во кои загинаа седум членови“...

    Latest news