More

    TAG

    Индискиот вселенски брод Чандрајаан-3 лета кон површината на Месечината пред нејзиниот историски обид за слетување

    Индискиот вселенски брод Чандрајаан-3 лета кон површината на Месечината пред нејзиниот историски обид за слетување

    Индискиот вселенски брод Чандрајаан-3 лета кон површината на Месечината пред нејзиниот историски обид за слетување, правејќи неверојатни слики на патот. Вселенското летало треба да...

    Latest news