More

    TAG

    Границата за ин витро оплодување е поместена

    Границата за ин витро оплодување е поместена, струката ги предупредува родителите да не чекаат

    Претседателката на здружението „Шанса за родителство“, Сандра Јовановиќ рече дека поместувањето на старосната граница за ин витро оплодување од 43 на 45 години не...

    Latest news