More

    TAG

    Експлозии во отцепеното молдавско село Придњестровје на границата со Украина

    Експлозии во отцепеното молдавско село Придњестровје на границата со Украина

    Министерството за внатрешни работи на Придњестровско Молдавска Република (отцепено од Молдавија) ​​известува за две експлозии во селото Мајак во Григориополската област, како резултат на...

    Latest news