More

    TAG

    Денеска во КИЦ Битола во чест на празникот на жените и одбележување на 80 години од депортацијата на македонските Евреи во Треблинка

    Денеска во КИЦ Битола во чест на празникот на жените и одбележување на 80 години од депортацијата на македонските Евреи во Треблинка

    Конференција „Од Естер до Естер , за храброста на жените“ Оваа година на 11.03.2023 се одбележуваат  осумдесет години (80) од депортацијата на 7144 евреи од...

    Latest news