More

  Брачен пар од Ресен загина во сообраќајка на регионалниот пат Охрид – Ресен преку Галичица, на местото викано „Превој“

  spot_img

  Денес на планината Галичица се случи сообраќајна незгода, каде животот го загуби брачен пар, жители на Општина Ресен, на возраст од 50 години.

  Сообраќајната незгода се случи на местото викано „Превој“ на планината Галичица.

  Возилото е паднато во провалија на околу 100 до 200 метри длабочина од регионалниот пат Трпејца – Преспа што води преку Националниот парк „Галичица“.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img