More

    TAG

    Жена со запален факел упаднала во клиника во Германија

    Жена со запален факел упаднала во клиника во Германија

    Голема полициска и противпожарна акција е во тек во болницата Лујзен во Ахен, Германија, каде според првичните информации од полицијата, наводно вооружена жена им...

    Latest news