More

    TAG

    Венецуелскиот претседател донесе закон за анексија на територијата на соседна Гвајана

    Венецуелскиот претседател донесе закон за анексија на територијата на соседна Гвајана

    Венецуелските власти продолжуваат со напорите за анексија на гвајската провинција Есекиба, која е богата со нафта и покрива речиси две третини од територијата на...

    Latest news