More

    TAG

    Согласно планираната мисија 39 граѓани на Авганистан од Северна Македонија заминаа за Канада

    Согласно планираната мисија 39 граѓани на Авганистан од Северна Македонија заминаа за Канада

    Заврши привремениот престој во Северна Македонија за нова група од 39 граѓани на Авганистан. Претпладнето од Меѓународниот аеродром Скопје заминаа за Канада којашто им...

    Latest news