More

    TAG

    Се предомислија: Една компанија сè уште продолжува да извезува во Русија

    Се предомислија: Една компанија сè уште продолжува да извезува во Русија

    Германскиот Баер соопшти дека ќе продолжи да извезува земјоделски производи во Русија, менувајќи го ставот од март дека испораките следната година ќе зависат од...

    Latest news