More

    TAG

    Руските војници вежбаат одбрана од агресија на украинската граница

    Руските војници вежбаат одбрана од агресија на украинската граница

    Русија и Белорусија денеска почнаа заеднички воени вежби предизвикаувајќи загриженост во западните земји дека Москва подготвува голема ескалација на конфликт во Украина. Руското Министерство за...

    Latest news