More

    TAG

    Русија може да инкасира милијарди од даноци за крипто

    Русија може да инкасира милијарди од даноци за крипто

    Русија би можела да инкасира до 13 милијарди долари (1 трилион рубљи) годишно со легализирање, регулирање и оданочување на трансакциите со криптовалути, сметаат аналитичарите...

    Latest news