More

  TAG

  Почнува полагањето државна матура

  Почнува полагањето државна матура

  Матурантите денеска ќе го полагаат првиот од двата екстерни испита – Мајчин јазик (македонски, албански, турски) и литература, кој е задолжителен за сите 15...

  Почнува полагањето државна матура

  Во 10 часот денеска во средните училишта низ земјава ќе почне полагањето по првиот екстерeн испит – Мајчин јазик и литература од државната матура...

  Latest news