More

    TAG

    Почна средбата на работните групи на ВМРО-ДПМНЕ и Вреди за новата влада

    Почна средбата на работните групи на ВМРО-ДПМНЕ и Вреди за новата влада

    Претставници на ВМРО-ДПМНЕ и на коалицијата Вреди попладнево одржуваат средба на ниво на работни групи за преговори за формирање коалиција за нова влада по...

    Latest news