More

  TAG

  Кристина Крлеска Деспотовска

  Командирот на ПС Охрид Дончевски со полициско – криминални дејствија спроведувал „План Б“ врз советниците во Охрид за да му поминел криминален извештај!?

  Командирот на Полициската станица од општа надлежност во Охрид, Сашо Дончевски станал лице од посебен државен, но и криминален интерес! Откако Охридскај обзнани дека...

  ВМРО ДПМНЕ- Претседателката на ОО СДСМ Охрид Кристина Крлеска Деспотовска Фалсификувала дипломи и лични податоци,за да се вработи во ЦРМ

  Ако мислевте дека злоупотребата на државните институции, фалсификувањето дипломи и лични податоци го има само во другите градови, но не и во Охрид, сте...

  Кристина Крлеска Деспотовска – „Имав трновит животен пат , од возач на Товарно возило-Џубретарка во Комуналец, ракувач со алатни машини ,до директор,никој нема...

  -„Ми завидуваат затоа што сум способна,живеам напатен мачен живот,сама се борев за секое работно место!!.Бев возач на  камион џубретарка во Комуналец,секој ден бев со...

  Шест јавни прашања до Кристина Крлеска Деспотовска, охриѓани во надеж дека претседателката на ОО СДСМ ќе блекне?!

  Кристина Крлеска Деспотовска наместо да пишува празни соопштенија за ЈП Градски Пазар каде што до вчера беше директорка, јавно треба да даде одговор на...

  Асен Шајн го барал службеното возило во охридската болница ,“Мали Бујар“ ретерира,лекарите револтирани ,персоналот на болницата припрема „револуција“!!!

  Нова комедија во охридската болница во режија на Беким Сали „Мали Бујар“,а каде како главен актер се јавува новиот Кловн на циркузот „ Дајте...

  Нов раскол во СДСМ Охрид ,Крлеска Деспотовска ќе ја обединела партијата од како ќе станела директорка во Централен Регистар???

  Операцијата „Дајте ново дете“ која ја спроведуваше СДСМ во Охрид ,завршува неславно!Ново назначената претседателка на ОО СДСМ Охрид Кристина Крлеска Деспотовска личните интереси ги...

  Latest news