More

  ШТО МИСЛИТЕ ЗА ТЕТОВАЖИТЕ ЗА ДЕЦА?

  spot_img

  Во свет кадешто уметноста на телото е распространета форма на изразување, се појави

  контроверзен тренд.

  Овој уметник за тетоважи сега тетовира деца на возраст од 6 години.

  Оваа практика предизвикува реакија на кревање на веѓите и предизвика жестока дебата, но

  ќе бидеме сведоци за тоа како ова ќе ги промени животите на овие деца со една голема

  насмевка.

  Како започнало тату-патувањето за деца?

  Уметникот Бенџамин Лојд стана вирален откако објави дека тетовира деца.

  Повеќе за ова на „Мајка и дете“.

  Фото: Benjamin Lloyd Art Collection

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img