8.5 C
Ohrid
Sunday, December 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

RHMZ: Летото 2022 трето најжешко во Србија

RHMZ: Летото 2022 трето најжешко во Србија

Според неодамна објавениот сезонски извештај на Републичкиот хидрометеоролошки завод, летото 2022 година е трето најжешко во Србија од 1951 година. Само летата 2017 и...

Latest news

- Advertisement -spot_img