More

    TAG

    Поранешниот претседател на Австрија го анализира рускиот претседател

    Поранешниот претседател на Австрија го анализира рускиот претседател

    Поранешниот претседател на Австрија, Хајнц Фишер, коментирајќи ја ситуацијата со Украина, вели дека претседателот на Русија, Владимир Путин, се променил како личност. Фишер кој со...

    Latest news