2.9 C
Ohrid
Sunday, November 27, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

9 отсто

На странските пазари цените се повисоки за 10,9 отсто

Продажните цени на производителите на индустриски производи во септември 2022 година, вкупно, на месечно ниво се пониски за 0,2 отсто, а на годишно ниво...

Вкупните цени на храната во САД во јули се зголемени за 10,9 отсто

Вкупните цени на храната во САД во јули се зголемени за 10,9 отсто во споредба со истиот месец минатата година. Тоа е најголем раст на...

Народна банка измери просечна инфлација од 10, 9 отсто

Основната каматна стапка останува непроменета на ниво од 2,5 отсто, а понудата на благајничките записи исто така останува непроменета и изнесува 10 милијарди денари,...

Latest news

- Advertisement -spot_img