8.9 C
Ohrid
Sunday, December 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

78 години од загинувањето на Ибе Паликуќа

78 години од загинувањето на Ибе Паликуќа

Слободен човек не е оној кој сонува за слободата, туку оној кој се бори за неа. А за неа, со само 14 години се...

Latest news

- Advertisement -spot_img