-1.1 C
Ohrid
Monday, January 30, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

3 отсто е највисока од финансиската криза

Инфлацијата од 7,3 отсто е највисока од финансиската криза

Цените на стоките и услугите за лична потрошувачка мерени со индексот на потрошувачките цени во Хрватска во март се зголемија во просек за 7,3...

Latest news

- Advertisement -spot_img