0.9 C
Ohrid
Sunday, January 29, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

Ќе биде отворен пункт за мобилизација на контролниот пункт Горњи Ларс на границата меѓу Русија и Грузија

Ќе биде отворен пункт за мобилизација на контролниот пункт Горњи Ларс на границата меѓу Русија и Грузија

Ќе биде отворен пункт за мобилизација на контролниот пункт Горњи Ларс на границата меѓу Русија и Грузија, соопшти Министерството за внатрешни работи на Руската...

Latest news

- Advertisement -spot_img