17.9 C
Ohrid
Tuesday, September 27, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Јанковиќ за убиствата на жените: Системот на вредности мора да се разниша

Јанковиќ за убиствата на жените: Системот на вредности мора да се разниша

Комесарката за заштита на еднаквоста, Бранкица Јанковиќ, во врска со зголемената фреквенција на семејно насилство и последните случаи на убиства на жени, рече дека...

Latest news

- Advertisement -spot_img