0.9 C
Ohrid
Sunday, January 29, 2023
- Advertisement -spot_img

TAG

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИБИРАЊЕ НА БАРАЊА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СРЕДСТВА ОД БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА ОХРИД ЗА 2022 ГОДИНА

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИБИРАЊЕ НА БАРАЊА ЗА КОРИСТЕЊЕ НА СРЕДСТВА ОД БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА ОХРИД ЗА 2022 ГОДИНА, НАМЕНЕТИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА И ФИНАНСИРАЊЕ НА...

Врз основа на Програмата за заштита на потрошувачите на oпштина Охрид за период 2022-2023 година (“Службен гласник на општина Охрид” бр. 8 од 01.08.2022...

Latest news

- Advertisement -spot_img