20.9 C
Ohrid
Sunday, October 2, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Што ќе се случи ако останеме без шеќер 14 дена? Следете ги едноставните совети

Што ќе се случи ако останеме без шеќер 14 дена? Следете ги едноставните совети

Па, и без организацијата СЗО, сите знаеме дека шеќерот не е здрав, но ако помага за мотивација - Светската здравствена организација препорачува дека само...

Latest news

- Advertisement -spot_img