14.3 C
Ohrid
Friday, October 7, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

што влијае врз увозот на стоки во Северна Ирска

Европската комисија поднесе четири тужби против Велика Британија поради наводно непочитување на договор за Брегзит, што влијае врз увозот на стоки во Северна Ирска

Европската комисија поднесе четири тужби против Велика Британија поради наводно непочитување на договор за Брегзит, што влијае врз увозот на стоки во Северна Ирска. Од...

Latest news

- Advertisement -spot_img