13.3 C
Ohrid
Monday, October 3, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Шапиќ како награда за херојски чин ќе номинира човек кој спасил живот на бебе

Шапиќ како награда за херојски чин ќе номинира човек кој спасил живот на бебе

Градоначалникот на Белград Александар Шапиќ изјави дека за априлската награда на Град Белград за херојски чин ќе го номинира Марко Драгиќевиќ, кој со својата...

Latest news

- Advertisement -spot_img