20.9 C
Ohrid
Sunday, October 2, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

член на ПСК „Осогово“ од Кочани ја заврши експедицијата за искачување на планинскиот венец Памир

Планинарот Зоран Николов, член на ПСК „Осогово“ од Кочани ја заврши експедицијата за искачување на планинскиот венец Памир, што се вбројува меѓу највисоките во...

Планинарот Зоран Николов, член на ПСК „Осогово“ од Кочани ја заврши експедицијата за искачување на планинскиот венец Памир, што се вбројува меѓу највисоките во...

Latest news

- Advertisement -spot_img