17.9 C
Ohrid
Tuesday, October 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

црна или сина боја: Бојата на чадот од издувните гасови може да предвиди можни проблеми

Бела, црна или сина боја: Бојата на чадот од издувните гасови може да предвиди можни проблеми

Кога автомобилот пуши, тоа обично не е добар знак, односно обично е знак за проблеми кои бараат посета на механичар и трошоци за сервисирање....

Latest news

- Advertisement -spot_img