8.5 C
Ohrid
Sunday, December 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

фреквенција

ХПВ инфекција – видови, фреквенција, заблуди за преносот…

Напредокот во разбирањето на сериозноста на ХПВ инфекцијата се случи во моментот кога таа беше доведена во директна врска со ракот на грлото на...

Latest news

- Advertisement -spot_img