7.9 C
Ohrid
Thursday, December 1, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Уставниот суд оформи четири нови предмети

Уставниот суд оформи четири нови предмети

Во периодот од 9 мај до 6 јуни 2022 година до Уставниот суд се поднесени седум иницијативи и по нив се оформени предмети кои...

Latest news

- Advertisement -spot_img