8.5 C
Ohrid
Sunday, December 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

УСПЕШНО РЕАЛИЗИРАН ПРОЕКТОТ „НАШИТЕ ПРВАЧИЊА“

УСПЕШНО РЕАЛИЗИРАН ПРОЕКТОТ „НАШИТЕ ПРВАЧИЊА“

Денес на сметките на 542 родители на  деца запишани во прво оддделение  во рамки на   основните училишта во општина Охрид се исплатени по 3000...

Latest news

- Advertisement -spot_img