7.6 C
Ohrid
Wednesday, October 5, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Усвоен новиот закон за сметководствени работи

Усвоен новиот закон за сметководствени работи

Подигнување на капацитетите и стручната подготвеност на сметководителите се клучните промени кои ги содржи Законот за сметководствени работи, што го усвои Собранието. На законското...

Latest news

- Advertisement -spot_img