14.3 C
Ohrid
Friday, October 7, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Украина договор за транспорт на житото од своите пристаништа ќе потпише исклучиво со Обединетите Нации и со Турција

Украина договор за транспорт на житото од своите пристаништа ќе потпише исклучиво со Обединетите Нации и со Турција, а не со Русија

Украина договор за транспорт на житото од своите пристаништа ќе потпише исклучиво со Обединетите Нации и со Турција, а не со Русија, најави Михаел...

Latest news

- Advertisement -spot_img