More
  - Advertisement -spot_img

  TAG

  убиени

  Израел се сеќава на 6-те милиони Евреи убиени во Холокаустот

  Во четвртокот во Израел се одржа комеморација за шест милиони еврејски мажи, жени и деца убиени од нацистите и нивните сојузници за време на...

  Latest news

  - Advertisement -spot_img