More
  - Advertisement -spot_img

  TAG

  туку ќе работат само за итни пациенти

  Матичните лекарите утре ќе протестираат и нема да го користат „Мој термин“, туку ќе работат само за итни пациенти

  Матичните лекарите утре ќе протестираат и нема да го користат „Мој термин“, туку ќе работат само за итни пациенти, изјави доктор Лилјана Чолакова-Дервишова, претседател...

  Latest news

  - Advertisement -spot_img