13.3 C
Ohrid
Monday, October 3, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Тито Петковски

ТИТО ПЕТКОВСКИ – Во овој предлог има премногу замки и непознаници за да можеме со сигурност да ја добиеме партијата,односно да станеме членка на...

Да се разбереме! Премногу е сложена состојбата за да може еднострано да се толкува.Власта смета дека,вториот француски предлог за решавање на македонско-бугарскиот спор е најдобриот...

ВИДЕО | Петковски: Создадов простор за натпревар меѓу членовите, но Горан Мисовски само сака да биде претседател на НСДП

Неодамна Централниот одбор на НСДП за единствен кандидат за претседател на НСДП на Петтиот конгрес на партијата го утврди Горан Мисовски и покрај тоа...

Тито Петковски: Изборот на Мисовски е надвор од Статутот, за лидер на НСДП има 10 кандидати

Одлуката на Одборот за подготовка на петтиот конгрес на Новата социјалдемократска партија (НСДП) на вчерашната седница од која до медиумите беше испратена информација дека...

Latest news

- Advertisement -spot_img