22.9 C
Ohrid
Friday, July 1, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Студија: Ковид може да го забрза стареењето за 20 години

Студија: Ковид може да го забрза стареењето за 20 години

Иако коронавирусот е респираторно заболување, заразените пациенти доживуваат голем број ефекти врз мозокот, што доведува до симптоми како што се магла во мозокот, конфузија,...

Latest news

- Advertisement -spot_img