8.5 C
Ohrid
Sunday, December 4, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

Статистиката покажува и зголемен број на вработени

Статистиката покажува и зголемен број на вработени

Во технолошко-индустриските развојни зони е регистрирана највисока економска активност во првиот квартал од годината и во однос на извозот и во однос на увозот, покажува...

Latest news

- Advertisement -spot_img