2.9 C
Ohrid
Sunday, November 27, 2022
- Advertisement -spot_img

TAG

„Стандард и Пурс“ го потврди кредитниот рејтинг на Македонија

„Стандард и Пурс“ го потврди кредитниот рејтинг на Македонија

Курсот на денарот е стабилен, девизните резерви минатата година се зголемени, додека банкарскиот систем, исто така, е стабилен. Домашната побарувачка е главен фактор на...

Latest news

- Advertisement -spot_img